Αρκετοί πιστεύουν πως το νέο VW Golf που θα παρουσιαστεί το 2019 θα δανείζεται πολλά αισθητικά στοιχεία από το Arteon και το Touareg, κάτι που όμως δεν φαίνεται και πολύ πιθανό αν κρίνουμε από την παρακάτω ψηφιακή απεικόνιση.

Λογική της VW σε κάθε νέο Golf είναι αυτή της εξέλιξης και όχι της επανάστασης. Αυτό το μοτίβο ισχύει φυσικά και στο σχεδιασμό οπότε αρκετές φήμες ήθελαν το νέο Golf να ακολουθεί αισθητικά πρότυπα που έχουμε δει στα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρίας όπως τα Arteon, Touareg και T-Roc.

Επάνω σε αυτό βασίστηκε και η ψηφιακή απεικόνιση του Kleber Silva ο οποίος χρησιμοποίησε την μεγάλη γρίλια στη μάσκα που έχουμε δει στα πιο φρέσκα VW. Το αποτέλεσμα όμως δείχνει αρκετά χοντροκομμένο, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως η VW δεν θα επιλέξει να ρισκάρει κάτι τέτοιο για το αυτοκίνητο που αποτελεί το best seller της εδώ και δεκαετίες.

Αντίθετα είναι αρκετά πιθανό να αποφασιστεί η υιοθέτηση πιο επιθετικών γραμμών που θα δώσουν στο Golf ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα καθώς το μεγαλύτερο βάρος της εξυπηρέτησης όσων επιθυμούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο έχει πέσει πλέον στα SUV που διαθέτει η εταιρία.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of