Οι οικογένειες αγαπούν το Tucson! Οι αναγνώστες της Γερμανικής Bild am Sonntag ψήφισαν το SUV της Hyundai ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγάλης κυκλοφορίας Κυριακάτικη ερημερίδα βραβεύει το Tucson, το οποίο ξεχώρισε μεταξύ άλλων 16 ανταγωνιστών.

Η εκδοτική ομάδα της εφημερίδας πρότεινε 17 μοντέλα από τα οποία οι αναγνώστες έπρεπε να επιλέξουν πέντε για την τελική φάση του διαγωνισμού. Οι πέντε φιναλίστ δόθηκαν σε οικογένειες για επανειλημμένες δοκιμές στο Κέντρο Δοκιμών DEKRA. Η βαθμολογία τους αφορούσε τις κατηγορίες: καθημερινή χρήση, ποιότητα, άνεση, τιμές/επιδόσεις και ευχαρίστηση στην οδήγηση.

Ο διευθυντής της έκδοσης, Tom Drechsler του ομίλου Bild δήλωσε σχετικά: “Το Hyundai Tucson έπεισε τους αναγνώστες για την έξυπνη διευθέτηση του χώρου, τη μεταβλητότητα, την ασφάλεια και την επικοινωνιακή συνδεσιμότητά του. Μεταξύ των φιναλίστ, το Tucson ήταν το μοναδικό με εργοστασιακή εγγύηση πέντε χρόνων με απεριόριστα χιλιόμετρα. Στο τέλος, οι οκογένειες που πήραν μέρος στις δοκιμές επίλεξαν το SUV της Hyundai ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια για το 2019. Συγχαρητήρια!”

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη βράβευση”, δήλωσε ο Holger Müller, Διευθυντής Πωλήσεων της Hyundai Motor Germany. “Αποτελεί αναγνώριση για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Tucson, τα οποία ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις μιας οικογένειας”.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of