Ο Όμιλος Πηλακούτα συγκέντρωσε τα βλέμματα για άλλη μια φορά με την παρουσίαση της νέας γενιάς του Range Rover Evoque στο ολοκαίνουριο Χαράλαμπος Πηλακούτας Showcase. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου από την Head of Business Development της εταιρείας, Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου.

Το Σαββατοκύριακο 11-12 (10:00-18:00) Μαΐου οι φίλοι της μάρκας θα μπορούν να το δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν μόνοι τους τις αλλαγές του βρετανικού SUV.

Βασισμένο στα νέα πρότυπα της μάρκας και φέροντας στοιχεία από το μεγαλύτερο Velar, το νέο Evoque προκαλεί με την ομορφιά του, την τεχνολογία και φυσικά τις επιδόσεις από κινητήρες 2.0 λίτρων.

Χαρακτηριστικό του εσωτερικού οι τρεις ψηφιακές οθόνες (δύο στην κεντρική κονσόλα και μία στον πίνακα οργάνων) όπως και ο νέος ψηφιακός καθρέπτης που είναι ενσωματωμένος στην κεραία.

Η εισαγωγική εταιρεία Pilakoutas Group προσκαλεί τους φίλους της Range Rover αλλά και των premium μοντέλων στους ανακαινισμένους εκθεσιακούς χώρους της μάρκας για να το οδηγήσουν.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of