• Τo Hyundai i20 ανακηρύχθηκε “Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, στα βραβεία FirstCar, μαζί και το βραβείο της κατηγορίας μέχρι ₤10.000!
  • Η κριτική επιτροπή στην απόφασή της εξυμνεί την εξαιρετική αξία, την αξιοπιστία και γενικά την ποιότητα κατασκευής και την μεταβιβαζόμενη πεντάχρονη εργοστασιακή εγγύηση.
  • Αυτή ήταν η πρόσφατη βράβευση για τη Hyundai, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες του IONIQ, (Καλύτερο Μεταχειρισμένο Πράσινο Αυτοκίνητο) και του i10 (Καλύτερο Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Πόλης κάτω των ₤9.000), από το What Car?

Διπλή βράβευση για το Hyundai i20, που απέσπασε το βραβείο “Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, μαζί με το βραβείο της κατηγορίας μέχρι ₤10.000. Ο εκδότης του FirstCar, David Motton, δήλωσε σχετικά: “Το Hyundai i20 αποτελεί εξαιρετική αξία αγοράς ως μεταχειρισμένο, για οποιονδήποτε νέο οδηγό. Είναι ασφαλές, εύκολο στην οδήγηση και πολύ πρακτικό. Ανεξάρτητες μετρήσεις αξιοπιστίας από το Warranty Direct το επιβεβαιώνουν. Ακόμα, όποιος αγοράζει ένα Hyundai i20 ηλικίας κάτω των πέντε χρόνων, επωφελείται από το υπόλοιπο της εργοστασιακής εγγύησης, γεγονός που αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο για την επιλογή του, αφού δεν προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα. Το κομψό i20 κυκλοφορεί με εξαιρετικό εξοπλισμό και επιλογή από υπερσύγχρονους κινητήρες”.

Ο Michael Steward, Fleet Director, δήλωσε με τη σειρά του: “Η μάρκα Hyundai έχει κτιστεί πάνω σε εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας και εκπληκτική αξία αγοράς. Από αυτή την άποψη, το i20 είναι πράγματι η τέλεια εκπροσώπηση της αξίας της μάρκας. Παρά το γεγονός ότι η Hyundai έχει προχωρήσει στην παραγωγή πρωτοποριακών μοντέλων τεχνολογίας κυττάρων υδρογόνου, στη δυναμική σειρά “Ν” και στα ηλεκτρικά μοντέλα, παραμένουμε δεσμευμένοι στην προσφορά αυτοκινήτων όπως το i20: προσιτά στον καθένα, πρακτικά, ευχάριστα και ιδανικά για νέους οδηγούς”.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of