Το νέο concept car της Lamborghini ονομάζεται Sterrato Concept και μπορεί να εξερευνήσει ακόμη και διαδρομές εκτός δρόμου, πάντα με κορυφαίες επιδόσεις και κλασικό στυλ Lamborghini.

Η Urus είναι το πρώτο SUV της Lamborghini και η μάρκα αποφάσισε ότι θα πρέπει να δώσει κάποιες… εκτός δρόμου ικανότητες και στη Huracan! Για αυτό μας παρουσιάζει το Sterrato Concept, ένα πρωτότυπο που έχει κατασκευαστεί για αντίξοες συνθήκες. Συγκριτικά με μια απλή Huracan οι οπτικές διαφορές είναι παραπάνω από ευδιάκριτες.

Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά πάνω από τους τροχούς και χαμηλά στο αμάξωμα για προστασία, ειδικοί τροχοί, έξτρα LED φωτιστικά σώματα εμπρός κλπ. Το μετατρόχιο αυξήθηκε κατά 30 χιλιοστά και τα ελαστικά έχουν εξελιχθεί ειδικά για το συγκεκριμένο πρωτότυπο. Ο κινητήρας της είναι ο ίδιος με της Huracan Evo, δηλαδή ένας ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων με απόδοση 640 ίππους. Υπάρχει τετρακίνηση, τετραδιεύθυνση, Torque Vectoring και αναθεωρημένη ανάρτηση που μπορεί να αντέξει και σε εκτός δρόμου συνθήκες!

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/lam4_5.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/lam3_8.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/lam2_12.jpg

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of