Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τέταρτη εσωτερική εταιρική έκθεση THE AUTOFIX SHOW 2019, την οποία διοργάνωσε η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες επαγγελματίες της αυτοκίνησης, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με τους αντιπροσώπους τεράστιων εργοστασίων όπως Castrol, Goodyear-Dunlop, Robert Bosch, Hankook, Schaeffler Automotive, ZF, Beissbarth, Mahle, Brembo.

Πέραν των επαγγελματιών, την έκθεση επισκέφθηκαν μηχανολόγοι, εκπρόσωποι επιχειρήσεων που διαθέτουν στόλο οχημάτων, άνθρωποι του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγοί, καθηγητές και φοιτητές μηχανολογίας, αλλά και οδηγοί που θέλουν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ειδικά για την έκθεση έφτασε από τη Γερμανία ο κ. Φώτιος Κατσαρδής, Πρόεδρος και CEO του οργανισμού TEMOT International, της μεγαλύτερης παγκόσμιας συμμαχίας των εταιρειών του aftermarket, της οποίας η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι ισότιμο μέλος και μέτοχος.

Η φετινή έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2019» συνέπιπτε με τον εορτασμό των 50 χρόνων της εταιρείας Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, η οποία στη διάρκεια της παρουσίασε δύο νέες εσωτερικές πλατφόρμες, που αφορούν η μια σε παραγγελίες και η άλλη σε τεχνικές πληροφορίες που θα ανανεώνονται κάθε μήνα. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία στα χέρια των επαγγελματιών της αυτοκίνησης, τα οποία παράλληλα αποτελούν και προάγγελο των αλλαγών που έρχονται και της νέας εποχής στην οποία εισέρχεται η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of