Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νέα 911 GT3 που φαίνεται να βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης καθώς πλέον τα αυτοκίνητα δοκιμών έχουν απαλλαχθεί από το έντονο καμουφλάζ.

Οι φωτογραφίες από τη νέα γενιά 992 της Porsche 911 πληθαίνουν καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου παραγωγής. Την ίδια στιγμή έντονη έχει αρχίσει να γίνεται και η παρουσία των πιο σκληροπυρηνικών εκδόσεων όπως η GT3.

Η απόλυτα οδηγοκεντρική 911 κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις στους δρόμους γύρω από το Nurburgring και πλέον απαθανατίζεται με ελάχιστο καμουφλάζ, γεγονός που υποδεικνύει πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης. Το πρωτότυπο της φωτογραφίας μας δίνει μια σαφέστατη ένδειξη της εικόνας που θα έχει το μοντέλο παραγωγής στην οποία κυριαρχεί η τεράστια πίσω αεροτομή καθώς και τα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα που αναμένεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στην δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Αν και ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η GT3 θα συνεχίσει να είναι η μόνη ατμοσφαιρική έκδοση της 911 καθώς θα έχει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 4λιτρου flat-six κινητήρα που υπάρχει στην υπάρχουσα GT3 με την απόδοση να εικάζεται πως θα αγγίζει τους 550 ίππους. Επίσης η GT3 θα χρησιμοποιεί το νέο PDK κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ πιθανή είναι και η ύπαρξη χειροκίνητου κιβωτίου.

Η παρουσίαση της 911 GT3 θα γίνει μέσα στο 2019, πιθανότητα κατά την διάρκεια της έκθεσης της Φρανκφούρτης.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of