Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η επόμενη γενιά της M3 από τη BMW, θα είναι διαθέσιμη και ως πισωκίνητη με επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, εκτός της αυτόματης τετρακίνητης.

Το πάντα καλά ενημερωμένο BMWBlog, κάνει μια εκτενή αναφορά για τα νέα που αφορούν την επικείμενη έκδοση της M3 της νέας Σειράς 3 από τη BMW. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται, η επόμενη γενιά της M3 θα είναι διαθέσιμη και με χειροκίνητο κιβώτιο αλλά και ως sDrive- δηλαδή με την κίνηση μόνο στους δύο (πίσω) τροχούς.

Μάλιστα, από την ίδια πηγή προκύπτει πως η διάθεση του αυτοκινήτου θα γίνεται ανάλογα με την ανάγκη του ιδιοκτήτη που θα επιλέγει μεταξύ δικίνητης και τετρακίνητης έκδοσης και όχι με την τεχνολογία που βρίσκουμε στην Μ5 (στην οποία ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μέσα από το μενού το αν η μετάδοση θα γίνεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς).

Βέβαια ακόμα και στην τετρακίνητη Μ3, η κατανομή της ροπής θα είναι σταθερά μεγαλύτερη στους τροχούς του πίσω άξονα, κρατώντας έτσι σε μεγάλο ποσοστό τον παραδοσιακό χαρακτήρα του μοντέλου.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of