Μετά από αναμονή μηνών, η Jeep παρουσίασε με κάθε επισημότητα το πολυ-αναμενόμενο Pick-Up εν ονόματι Gladiator (μονομάχος).

Η Jeep διαχρονικά φημίζεται για τα εντυπωσιακά off road μοντέλα της και πλέον φροντίζει να γίνει ακόμη πιο σκληροτράχηλη, με την πρόσθηκη του Gladiator, ήτοι της Pick-Up εκδοχής του νέου Wrangler. Το επιβλητικό μοντέλο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του Wrangler, ωστόσο διαθέτει καρότσα ελάχιστα μεγαλύτερη από 1,5 μέτρο, ενώ διατίθεται τόσο με μαλακή όσο και με σκληρή οροφή, καθώς και πληθώρα εκδόσεων (Sport, Rubicon και Unlimited κλπ).

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/jeep-gladiator-6.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/jeep-gladiator-2.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/jeep-gladiator-9.jpg

Το εσωτερικό του δεν διαφέρει από αυτό του Wrangler με το μεγάλο σύστημα ψυχαγωγίας UConnect να κλέβει την παράσταση. Παράλληλα, το Pick-Up της Jeep εφοδιάζεται με τετρακίνηση Command-Trac και Rock-Trac 4×4, κινητήρες βενζίνης 3.6 λίτρων απόδοσης 285 ίππων και πετρελαίου 3.0 λίτρων EcoDiesel V6 με απόδοση 260 ίππων. Το Gladiator διαθέτει πλαίσιο τύπου σκάλας και άκαμπτους άξονες, ενώ το αλουμίνιο κυριαρχεί στην κατασκευή του αμαξώματος του, για όσο το δυνατόν πιο μειωμένο βάρος.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of