Ένα πανέμορφο σεντάν, με κορυφαία τεχνολογία και τεχνογνωσία δανεισμένη από την Porsche μας παρουσιάζει η Audi, το οποίο θα δείξει το μέλλον της.

Μέσα από το e-Tron GT, η Audi μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο «αύριο». Το νέο σεντάν πρωτότυπο που παρουσίασε η φίρμα έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως 590 ίππους, 400 χιλιόμετρα αυτονομία, 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 240 χλμ./ώρα. Μετρά μήκος 4,96 μέτρων ενώ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Porsche.

Το ηλεκτροκίνητο μοντέλο μπορεί να φορτίσει έως και το 80% της μπαταρίας του μέσα σε μόλις 20 λεπτά και με αυτό το ποσοστό, θα μπορεί να διανύει 320 χιλιόμετρα. Περιμένουμε ότι η έκδοση παραγωγής αυτού του μοντέλου θα παρουσιαστεί περίπου το 2020 και είμαστε πραγματικά περίεργοι να τη δούμε, με δεδομένο τον πανέμορφο σχεδιασμό του πρωτότυπου.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, ότι έχει κορυφαία τεχνολογία σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο σύστημα κίνησής του. Υπάρχουν φωνητικές εντολές, σύστημα πολυμέσων με όλα τα νέα συστήματα όπως Android Auto και Apple CarPlay, ενώ θα έχει δυνατότητα αυτόνομης κίνησης!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of