Ο Ρομπέρτο Καραχάννας είναι η πλέον αξιόπιστη λύση για την ηγεσία της ΕΚΟ και της ΒP. Είναι ένας άνθρωπος με άποψη, ποιότητα, χαρακτήρα και κοινωνική ευαισθησία, που είναι άριστος γνώστης ότι αφορά το προϊόν και την πώλησή του.

Ένας χαρισματικός ηγέτης μιας εταιρείας με γνωστή αλλά και άγνωστη στους πολλούς δυναμική που τη χαρακτηρίζει η ευαισθησία προς τον καταναλωτή με την ευθύνη βαθιά στο κόκκινο. Μιας εταιρείας που δίνει σημασία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μάλιστα με χαρακτηριστική συνέπεια. Δεν πρόκειται για ευκαιριακή εμπλοκή αλλά για σωστά προγραμματισμένη δραστηριότητα με προοπτική, είτε πρόκειται για το Ράλλυ Ακρόπολις, είτε για τα Dirt games είτε για το Pick-Lux.

Πρόκειται για την απόλυτη ευφυΐα του χορηγού που δείχνει το δρόμο, και στρατηγικά επιχειρεί να στηρίξει ώστε να αλλάξει τα δεδομένα και όχι για να κερδίσει άμεσα. Κτίζει μεθοδικά αλλά και με σύνεση ώστε να δημιουργήσει τη σχέση εμπιστοσύνης που απαιτείται.

Ο Ρομπέρτο Καραχάννας πιστεύει απόλυτα στους συναδέλφους-συνεργάτες του, αλλά και στην ποιότητα των συνεργασιών τους. Μακάρι να είχαμε και άλλους αντίστοιχους διευθυντές. Ο τόπος μας θα ήταν διαφορετικός.

Δημιουργεί μέσα από την ελευθερία κινήσεων που έχει κερδίσει με το έργο του, σεβόμενος τους πάντες γύρω του. Αποτέλεσμα αγωγής, μόρφωσης πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά είναι το DNA του χαρισματικού ηγέτη που κάνει τη διαφορά.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of