Στην επιβεβαίωση κάποιων χαρακτηριστικών που αφορούν στην απόδοση της πολυαναμενόμενης Taycan προχώρησε η Porsche, τα οποία δεν απέχουν και πολύ από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ευρωπαϊκό παράρτημα του Automotive News, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο των Γερμανών θα αποδίδει περρισότερους από 600 ίππους. Η ισχύς θα φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω δύο ηλεκτροκινητήρων έναν για κάθε άξονα,

Για την αυτονομία της Taycan, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο μέτρησης το Automotive News αναφέρει πως η γερμανική εταιρία “θα στοχεύσει για τα 500 χλμ.” Το πιο εντυπωσιακό βέβαια με τις μπαταρίες της Taycan είναι το γεγονός ότι μπορούν να φορτίσουν στο 80% της χωρητικότητας τους μέσα σε μόλις 15 λεπτά, προσφέροντας έτσι άλλα 400 χλμ. αυτονομίας.

Όσον αφορά στις επιδόσεις για τα 0-100 χλμ./ώρα το ερχόμενο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Porche θα χρειάζεται 3,5 δευτερόλεπτα και 12 δευτερόλεπτα για τα 0-200 χλμ./ώρα.

Η Porsche που δοκιμάζει το επόμενο μοντέλο της σε κάθε δυνατή συνθήκη κίνησης για αυτό, σκοπεύει να κατασκευάζει περί τις 20.000 Taycan ετησίως.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of