Η Jeep παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Renegade. Το facelift του B-SUV έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου του Τορίνο, στο Parco Valentino, και από εκεί είναι οι παρακάτω φωτογραφίες.

Οι αλλαγές του Renegade facelift είναι μικρές και αναμενόμενες, καθώς το μοντέλο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία πλέον διατίθεται και με τεχνολογία LED, διαθέτοντας παρόμοιο σχεδιασμό με αυτά του νέου Wrangler. Ελαφρώς ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας, όπου πλέον τα φώτα ομίχλης είναι τοποθετημένα πιο κοντά μεταξύ τους, ενώ μικρές αλλαγές έχει και η κλασική μάσκα με τα επτά ανοίγματα.

Στο εσωτερικό, η αμερικάνικη εταιρία έχει τοποθετήσει νέα οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect, που έχει διαγώνιο 8,4 ίντσες, ενώ νέοι είναι και οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού, οι οποίοι προέρχονται από το Compass.

Το B-SUV της Jeep παράγεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας, και μηχανικά γίνεται το πρώτο μοντέλο της FCA που χρησιμοποιεί τη νέα οικογένεια κινητήρων Firefly. Αυτοί έχουν άμμεσο ψεκασμό και υπερτροφοδότηση, αλουμινένιο μπλοκ και αντικαθιστούν τους κινητήρες Fire, καθώς και τον 1.400άρη T-Jet και Multiair.

Έτσι, κίνηση παίρνει από τον 1.000αρη τρικύλινδρο GSE κινητήρα απόδοσης 120 ίππων και τον 1.300αρη τετρακύλινδρο GSE απόδοσης 150 και 180 ίππων, ενώ θα προσφέρεται και με δύο diesel, τον γνωστό 1.600αρη MultiJet 120 ίππων και τον 2,0-λιτρο MultiJet 140 και 170 ίππων.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of