Στην έκθεση της Γενεύης η Mercedes θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Maybach S-Class, για όσους οι απλές εκδόσεις της S-Class δεν είναι επαρκείς για τα VIP γούστα τους. Η νέα γενιά της Maybach διαφοροποιείται κατά κύριο λόγο εκεί που ενδιαφέρει τους πελάτες της, στην αύξηση των διαστάσεών της και των χώρων που εξασφαλίζει για τους δύο πίσω επιβάτες.

Έτσι το μήκος έχει φθάσει αισίως στα 5,461 μέτρα ενώ το μεταξόνιο στα 3,365 μέτρα, κάτι που την καθιστά τουλάχιστον 25,5 πόντους μεγαλύτερη από την πιο extended έκδοση της S-Class. Η αύξηση αυτή έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο χώρο για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι εκτός των άλλων απολαμβάνουν όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και εξοπλισμού που μπορεί να προσφέρει η εταιρία.

2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)
2019 Mercedes-Maybach Sedan (Euro spec)

Η αισθητική διαφοροποίηση εντοπίζεται κυρίως στην μάσκα με την εισαγωγή να έχει κάθετες και όχι οριζόντιες λωρίδες, ενώ μεταλλικές λεπτομέρειες την κάνουν ακόμα πιο σικάτη και exslusive. Η αύξηση του μήκους την έχει κάνει ακόμα πιο επιβλητική, ενώ η παροχή της δυνατότητας για διχρωμία στο αμάξωμα, προσθέτει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που την διαφοροποιεί από την υπόλοιπη γκάμα της S-Class. Mάλιστα η βαφή υπόκειται σε νέας τεχνολογίας διαδικασίες, ενώ σε κάποια στάδια είναι και χειροποίητη, έτσι ώστε να αποκτήσει το αυτοκίνητο μία μοναδική γυαλάδα.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, η νέα Maybach θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την S560 4Matic με τον τετράλιτρο V8 που αποδίδει 463 άλογα και 700 Nm ροπής, επιτρέποντας στο βαρύ αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 4,8 δευτερόλεπτα. Και την έκδοση S560 με τον V12 των 621 ίππων και των 1.001 Nm ροπής, με το 0-100 να έρχεται σε αυτή την έκδοση σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of