Αυτές είναι λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας αναβαθμισμένης Porsche 911 GT3 RS πουν διέρρευσαν. Και λέμε αναβαθμισμένης γιατί πλέον η απόδοσή της φτάνει τους 520 ίππους, γεγονός που την καθιστά την πιο ισχυρή ατμοσφαιρική Porsche παραγωγής. Παράλληλα θα είναι, εκτός απροόπτου και η τελευταία…

Ο 6κύλινδρος boxer των 4.000 κυβικών ανεβαίνει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ. και η ροπή του αναμένεται λίγο μεγαλύτερη από τα 460 Nm που αποδίδει η νυν RS. Σημαντική αλλαγή θα είναι και η υιοθέτηση αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη αντί του χειροκίνητου των 6 σχέσεων, ενώ χάρη στις νέες εισαγωγές αέρα και τη νέα γεωμετρία της πίσω πτέρυγας η αεροδυναμικής της θα είναι ακόμα καλύτερη.

Νέες ρυθμίσεις θα έχει και η ενεργητική τετραδιεύθυνση, ενώ θα υπάρχει και πάλι έκδοση Clubsport με αγωνιστικό χαρακτήρα και με ζώνες 6 σημείων, αλουμινένιο ρολ-μπαρ κ.λπ.

Σε λίγο πάντως αναμένονται και τα επίσημα στοιχεία και περισσότερες φωτογραφίες, οπότε θα διαπιστώσουμε και αν οι επιδόσεις θα είναι καλύτερες από το 0-100 σε 3,2 δεύτερα και την τελική των 312 χλμ./ ώρα της υπάρχουσας GT3 RS.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of