Μετά από μακροχρόνια αναμονή και έντονη φημολογία η Toyota θα αποκαλύψει στη Γενεύη, σε λιγότερο δηλαδή από ένα μήνα, τη νέα γενιά της Supra. Για την οποία έδωσε στη δημοσιότητα την teaser φωτογραφία που βλέπετε, με τη χαρακτηριστική πίσω αεροτομή.

Η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στάνταρ, μιας και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες θα υπάρχουν συνολικά 4 διαφορετικές εκδόσεις της νέας Supra. H οποία, όσο μπορούμε να διαπιστώσουμε, θα έχει και έντονες καμπύλες.

Για να είμαστε πάντως απόλυτα ακριβείς στην έκθεση της ελβετικής μεγαλούπολης δεν θα παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής αλλά ένα πρωτότυπο που θα διαφοροποιείται ελάχιστα από αυτό. Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η νέα Supra να διατίθεται με τα σήματα της Gazoo Racing και όχι με αυτά της Toyota, προκειμένου να τονωθεί η εικόνα της πρώτης ως σπορ υπο- μάρκα.

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές η νέα Supra έχει πολλά κοινά με την επίσης καινούργια BMW Z4, ενώ από τη γερμανική εταιρεία θα προέρχεται και ο 6κύλινδρος των περίπου 335 ίππων που θα είναι ένα από τους διαθέσιμους κινητήρες. Στη γκάμα πάντως μπορεί να υπάρχει και υβριδική έκδοση.

Περισσότερα στις 6 Μαρτίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι.