Στις αρχές του έτους ξεκίνησε το λανσάρισμα του νέου Dacia Duster και σήμερα μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μας δείχνει την αισθητική που θα μπορούσε να έχει η γρήγορη έκδοση του μοντέλου.

Με βάση λοιπόν τα όσα βλέπουμε στην εικόνα, το νέο Duster GT εφόσον συμβεί πραγματικά, θα ξεχωρίσει με τους πιο σπορ προφυλακτήρες του, τις πλαϊνές ποδιές και τις μεγαλύτερες ζάντες σε μαύρο χρώμα.

Επίσης θα υπάρξουν και τα απαραίτητα λογότυπα «GT» στο αμάξωμα και το εσωτερικό, ενώ είναι σίγουρο ότι εάν ποτέ δημιουργηθεί ένα Duster GT, τότε θα έχουμε και ένα πιο σπορ σασί, αλλά και πιο δυνατό κινητήρα.

Στο πεδίο των μοτέρ λοιπόν και με όσα γνωρίζουμε από το νέο Renault Megane GT, το πιο σπορ Duster αναμένεται να φέρει τον TCe κινητήρα βενζίνης των 205 ίππων της Renault. Παράλληλα, θα υπάρξει και μια diesel έκδοση με το dCi μοτέρ των 165 ίππων.

Όλα αυτά βέβαια προς το παρόν είναι μόνο εικασίες. Το εάν τελικά η Renault δώσει το «πράσινο φως» για πέρασμα στην παραγωγή ενός σπορ Dacia Duster, θα το δούμε σύντομα. Αυτή τη στιγμή θυμίζουμε ότι η πιο ισχυρή έκδοση του νέου Duster έχει 125 άλογα.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of