Μέχρι σήμερα κάθε μάρκα της Volkswagen Group διαθέτει SUV: VW, Skoda, Seat, Audi ακόμα και η Bentley και η Lamborghini. Όλες εκτός από μια: την Bugatti. Η μόδα των SUV έχει κυριαρχήσει και στις σπορ εταιρίες, καθώς εκεί υπάρχουν μεγάλα κέρδη και σημαντικά νούμερα πωλήσεων.

Για να είμαστε ακριβείς πάντως, από την Βugatti δεν υπάρχει κάποια επίσημη ένδειξη ότι θα  θα κάνει crossover ή SUV οποιουδήποτε είδους, ανεξάρτητα από το πόσες από τις αδελφές μάρκες (ή ανταγωνιστές της) διαθέτουν.

Απλά η φωτογραφία που παραθέτουμε προέρχεται από έναν σχεδιαστή, τον Aksyonov Nikita, ο οποίος κάθισε και έφτιαξε την δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να είναι ένα SUV με τα μηχανικά μέρη της Chiron.

Όπως βλέπουμε το συγκεκριμένο σχέδιο διατηρεί τα τυπικά γνωρίσματα της μάρκας (όπως η μάσκα, η γρίλια και τα φωτιστικά σώματα) τα οποία εντάσσει σε ένα αμάξωμα με τις τυπικές γραμμές ενός SUV. Το σχέδιο δείχνει κάπως έξω από τα νερά της Bugatti η οποία έχει πολλές φορές δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να βγάλει στην παραγωγή όχι μόνο SUV αλλά ούτε κάποια τετράθυρη έκδοση του hypercar της.

Πάντως όπως έχουν τα πράγματα με την Chiron είναι μάλλον δύσκολο να φανταστούμε όλο αυτό το μηχανολογικό υπόβαθρο κάτω από ένα ψηλό αμάξωμα. Βέβαια τα ίδια λέγαμε για την Ferrari και την Lamborghini, οπότε, ποτέ μην λες ποτέ!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of