ΒΙΝΤΕΟ: Όλη η ιστορία της Lamborghini σε εφτά λεπτά!

Aν νομίζετε ότι γνωρίζετε όλα τα μοντέλα της Lamborghini τότε το εξαιρετικό video που έφτιαξε για άλλη μια φορά η ομάδα του Car Evolution θα σας δείξει ότι σίγουρα κάτι σας έχει ξεφύγει.

Η ιστορική Ιταλική μάρκα που ιδρύθηκε από ένα καπρίτσιο του Feruccio Lamborghini και πέρασε από 40 κύματα για να καταφέρει να επιβιώσει και να φθάσει έως τις μέρες μας, έχει, όσο και αν φαίνεται παράξενο 21 (!) διαφορετικά μοντέλα από το 1963 που δραστηριοποιείται στα αυτοκίνητα μέχρι σήμερα. Χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνονται διάφορες επετειακές εκδόσεις όπως η 25th Annversary Countach ή η Gallardo Valentino Balboni.

Η αρχή έγινε με το 350 GT με τον V12 στο εμπρός μέρος ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν ονόματα όπως η Miura, η Countach, η Diablo, η Murcielago κ.λπ. Ανάμεσά τους και αυτοκίνητα που δεν είχαν το χάρισμα να μείνουν στην Ιστορία, όπως η Jarama ή η πολύ σπάνια Islero του 1968.

Δείτε το υπέροχο αυτό βίντεο και ανακαλύψτε τα μυστικά μίας από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις στην ιστορία της αυτοκίνησης που ακόμα και σήμερα (με την Urus για παράδειγμα) δεν σταματά να εντυπωσιάζει.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of