Σε έναν κόσμο που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχονται το ένα μετά το άλλο, η Toyota παρουσίασε έναν πρωτότυπου το οποίο «δημιουργεί μια δυνατή συναισθηματική σύνδεση με τον οδηγό και τους επιβάτες».

Σπουδαία λόγια που στην προκειμένη περίπτωση συνοδεύονται από ένα κουφάρι, το οποίο μας δίνει μια σημαντική κατεύθυνση για την σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, αφήνει όμως ερωτήματα καθώς δεν αποσαφηνίζει τίποτα περισσότερο.

Για την ακρίβεια δεν διευκρινίζει κάτι συγκεκριμένο, καθώς το Lexus LF-1 Limitless Concept δεν είναι ηλεκτροκίνητο ή βενζινοκίνητο ή κάτι άλλο. Περιλαμβάνει απεριόριστες, όπως και το όνομά του, επιλογές καθώς μπορεί να κινηθεί από βενζίνη μέχρι ηλεκτροκίνηση και να εφοδιάζεται από κυψέλες καυσίμου μέχρι υβριδικό σύστημα plug in.

Στην εμφάνιση του Lexus LF-1 Limitless Concept ξεχωρίζει ασφαλώς η εμπρός γρίλια που δεν είναι χρωμιωμένη αλλά διαθέτει σύστημα φωτισμού τύπου LED ώστε να καλωσορίζει τον οδηγό. Από την άλλη πλευρά, η γυάλινη οροφή είναι εντυπωσιακή και συμβάλει στον φωτισμό του εσωτερικού, το οποίο είναι στημένο στα πρότυπα της ιαπωνικής φιλοξενίας.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of