Λίγες μέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της ΒMW X2, ανεξάρτητος σχεδιαστής δίνει τη δική του διάσταση σχετικά με την pick up έκδοση του γερμανικού μοντέλου.

Η δραστηριοποίηση της Mercedes στην κατηγορία των Pick Up με τη νέα X-Class έχει «θορυβήσει» τους υπόλοιπους premium κατασκευαστές και έτσι ενδέχεται μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε αντίστοιχα μοντέλα. Μέχρι τότε αρκετοί είναι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις, με πολλές από αυτές να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών, σήμερα, βλέπουμε και την pick up έκδοση της νέας BMW X2. Από τη μοναδική εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, το αμάξωμα διατηρεί τον δυναμικό του χαρακτήρα στο σύνολό του. Θετικά σχόλια αποσπά το τελείωμα της οροφής της 4θυρης καμπίνας, πίσω από την οποία βρίσκεται ένας μικρός χώρος φόρτωσης.

Αν και είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει στα σχέδια της BMW αυτή τη στιγμή ένα pick up μοντέλο με βάση την X2, η πρόταση του εν λόγω σχεδιαστή θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Γερμανούς.