Ως μια επανέκδοση του θρυλικού Borgward Isabella του 1950, το ηλεκτρικό πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην Φρανκφούρτη ενσωματώνει τις μελλοντικές εστιάσεις της εταιρείας, τιμώντας τον σχεδιασμό και την τεχνολογία.

Θεωρητικά, το πρωτότυπο Isabella είναι ένα 4θυρο και 4θέσιο κουπέ, σύννομο με την αρχή της εταιρείας «Impression of Flow» (εντύπωση της ροής), πάνω στην οποία θα σχεδιαστούν όλα τα μελλοντικά μοντέλα της.

Το πρωτότυπο Isabella έχει μήκος πέντε μέτρα, πλάτος 1,9 και ύψος 1,4 m. Διαθέτει επίσης τρισδιάστατα και ανάγλυφα στοιχεία, που συνδέονται με λειτουργικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως οι αεραγωγοί ψύξης και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Δυστυχώς, η Borgward δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα κίνησης του Isabella.

Η γερμανική Borgward προγραμματίζει να εισέλθει στην εγχώρια αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου με τις πρώτες μονάδες από το BX7 TS Limited Edition να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους από τον Οκτώβριο και ύστερα. Τα στάνταρ BX7, όπως τα BX5 και ΒΧ6 θα λανσαριστούν επίσης στην Ευρώπη με βενζινοκινητήρα.