Αν σας αρέσει η ιδέα της οδήγησης της Mercedes-AMG GT R, αλλά επιθυμείτε επιπλέον χώρο για δύο ακόμη άτομα στο πίσω κάθισμα, τότε αυτά τα πλάνα του πρωτότυπου υποδηλώνουν ότι η μάρκα έχει βρει μια λύση υπό ανάπτυξη.

Αυτές οι εικόνες δείχνουν μια ουσιαστικά μια C63 Coupe χωρίς καμπουφλάζ με ορισμένες τροποποιήσεις στο αμάξωμα που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτό το όχημα πιθανόν είναι μια αναβαθμισμένη παραλλαγή R. Υπάρχει παράλληλα μια πιθανότητα η εταιρεία να το ονομάσει Black Series, επειδή η μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναβιώσει αυτό το όνομα.

Όποια και αν είναι τελικά η ονομασία που θα επιλέξει η Mercedes-AMG, το σχεδιασμός διαθέτει μερικές αναβαθμίσεις που θα βοηθήσουν τις επιδόσεις. Μπροστά, ο διαιρέτης ενισχύεται με μικρές εισόδους που μπορεί να βοηθήσουν με την ψύξη ή τη βελτίωση της κάθετης δύναμης στη μύτη.

Το κομμάτι κάτω από την γρίλια είναι τώρα γυαλισμένο, ενώ ταιριασμένα μέρη τρέχουν στα πλευρικά μαρσπιέ και σκιαγραφούν τη μάσκα πίσω. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η σταθερή πίσω πτέρυγα στο πίσω μέρος, που έχει μια αρκετά επιθετική προς τα κάτω γκανιότα. Είναι χρώμα μαύρο σε αυτό το πρωτότυπο, αλλά αναμένουμε ότι θα είναι στο χρώμα του αμαξώματος όταν το μοντέλο κάνει ντεμπούτο.

Η μόνη ένδειξη στο εξωτερικό για τον κινητήρα είναι το σήμα V8 Biturbo στο μπροστινό φτερό. Υπάρχουν δύο πιθανές επιλογές. Είτε τον κινητήρα AMG GT που R παράγει 577 ίππους (430 κιλοβάτ) και 516 λίβρες-πόδια (699 μέτρα Newton) της ροπής από biturbo V8 4.0-λίτρων. Είναι τον κινητήρα της νέας AMG GT C Roadster που παράγει 550 ίππους (410,1 κιλοβάτ) και 502 λίβρες-πόδια (680,6 μέτρα Newton). Οποιοσδήποτε από τους δύο θα είναι μια αναβάθμιση από τους 503 ίππους (375,1 κιλοβάτ) και 516 λίβρες-πόδια (699,6 μέτρα Newton) από την τρέχουσα C63 S Coupe.

Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα κάνει ντεμπούτο, ωστόσο έλλειψη καμουφλάζ δείχνε ότι η Mercedes δεν βλέπει τον λόγο να το κρύψει. Επομένως, το C63 R Coupe αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο σύντομα.

 

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of