Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Porsche δεν σκοπεύει να ξεκινήσει ένα υβριδικό 911, καθώς η γερμανική εταιρεία φαίνεται ότι προτιμά να επενδύσει στην ανάπτυξη σε ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα όπως και το Mission E.

Ο επικεφαλής ανάπτυξης της Porsche, Michael Steiner, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εστιάζει την προσπάθεια της στο Mission E και τα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης του sedan.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η εταιρεία έχει προσλάβει 1.400 επιπλέον άτομα στο εργοστάσιο της Στουτγάρδης ενώ επενδύει €700 εκατομμύρια για ένα νέο τμήμα συναρμολόγησης και βαφής στον χώρο. Η παραγωγή αναμένεται ότι θα αρχίσει το 2020.

2015-597424porsche-mission-e-concept1

«Φαίνεται τουλάχιστον ότι η προοπτική της αγοράς για ένα νέο όχημα πλήρως ηλεκτρικό είναι περισσότερη από μια νέα παραγωγή του 911» ανάφερε, αν και δεν έκλεισε την πόρτα στην δημιουργία μιας υβριδικής 911.

Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ένα νέο όχημα βρίσκεται στα σκαριά, αλλά η Porsche δεν είναι πρόθυμη να εγκαταστήσει ηλεκτρικούς κινητήρες πάνω στα σπορ αυτοκίνητα του πυρήνα της. Η Panamera και Cayenne είναι ήδη διαθέσιμες ως υβριδικά, αλλά η τεχνολογία εξακολουθεί να απουσιάζει από το 911, 718 Boxster και Cayman 718.

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of