Τα νέα από την BMW αναφέρουν ότι στο μέλλον θα κάνει μια μετατόπιση στους ηλεκτρικούς κινητήρες για την M Division.

Κάτι που επιβεβαίωσε ο Frank van Meel επικεφαλής της κατηγορίας που ανάφερε τα εξής: «Ακολουθούμε μια σαφής αγωνιστική φιλοσοφία σχετικά με την ακρίβεια, τη δυναμική και την ευκινησία. Το σύστημα μετάδοσης δεν είναι καθοριστικός παράγοντας για τα M, είναι απλά ένας τρόπος για την εκπλήρωση της φιλοσοφίας μας. Επομένως ναι, τα ηλεκτρικά συστήματα στο μέλλον μπορούν επίσης να εκπληρώσουν τη φιλοσοφία μας και θα το κάνουν».

«Αν κοιτάξουμε την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης στην παρούσα φάση, η αύξηση βάρους θα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την αύξηση της απόδοσης. Συνεπώς προς το παρόν δεν είναι κάτι που μας απασχολεί, αλλά από την άλλη πλευρά κοιτάζουμε την κατηγορία «i» και τις νέες τεχνολογίες μπαταρίας και τους νέους e-motors, έτσι ώστε όταν δούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία είναι αρκετά ικανοποιητικές, τότε ο χρόνος θα είναι κατάλληλος για εμάς».

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει στα πλάνα στόχος για την δημιουργία ενός M supercar καθώς είναι κάτι που έχει ήδη παρουσιάσει η εταιρεία μέσω της i8: «Η i8 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, και δεν ήθελα να το καταστρέψω προσπαθώντας να δημιουργήσουμε άλλο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οπότε προς το παρόν δεν είναι ένα ζήτημα».

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of