Είναι εδώ: Ο λόγος για το Citroën Cxperience concept, για το οποίο γαλλική εταιρεία φαίνεται ότι έχει λάβει μια διαφορετική σχεδιαστική κατεύθυνση προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται δεν θα μοιάζει ούτε με C4, ούτε με C5.

H Citroën επιλέγει ένα πιο επιθετικό σώμα, με ζάντες 22 ιντσών και χαμηλό ύψος. Βλέπετε τα μπροστινά πτερύγια στον προφυλακτήρα; Είναι μια κινητή συσκευή αεροδυναμικής για την εξισορρόπηση κατά της ψύξης.

Όσον αφορά τον κινητήρα είναι plugin υβριδικός, χρησιμοποιώντας μια μηχανή 200 ίππων βενζίνης που συνδυάζεται με ένα οκτώ-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, συν ένα 80 κιλοβάτ ηλεκτρικό κινητήρα που παραδίδει συνολικά 250-300 ίππους. Η μπαταρία με μηδενικές εκπομπές στο μεταξύ αντέχει 60 χιλιόμετρα, και επαναφορτίζει πλήρως σε 2,5 ώρες.

Όσον αφορά την καμπίνα μοιάζει πολύ με το Cactus, με ένα τετράγωνο τροχό τιμονιού και επίπεδες οθόνες, αφαιρώντας οποιαδήποτε επιπλέον κουμπιά στο εσωτερικό. Ασύρματη φόρτιση smartphone είναι διαθέσιμη μέσω της κεντρικής κονσόλας, ενώ οι πίσω επιβάτες έχουν στην διάθεση τους για μικροαλλαγές στο κλιματισμό και την ψυχαγωγία.

Αποδεικνύεται πώς ο πρόσφατος σχεδιασμός και η κατεύθυνση δυναμικής της Citroen μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο στο Cactus, αλλά και για μεγαλύτερα αυτοκίνητα.

citroen-310a citroen-310b citroen-310c citroen-310d

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of