Με τόση αφθονία στα crossovers και στα SUV, είναι ξεκάθαρο ότι η αγορά χρειάζεται περισσότερα wagons. H Jaguar μέσω του Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας, Andy Goss, ανακοίνωσε ότι η σειρά XF θα αυξηθεί το 2017 με την προσθήκη ενός μοντέλου Sportbrake.

Οι εργασίες για το νέο μέλος της γκάμας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τα πρωτότυπα είναι ήδη στους δρόμους για δοκιμές προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλα θα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία στην αγορά του μοντέλου που έχει προγραμματιστεί για το 2017.

Πιθανότατα το νέο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με τις πωλήσεις να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πρόκειται να έχει σχεδόν την ίδια σειρά κινητήρων από το sedan από όπου θα αναλάβει επίσης την προαιρετική εγκατάσταση τετρακίνησης και το μεγαλύτερο μέρος των υλικών

Με το XF Sportbrake είναι wagon, πολλοί θα θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο φορτίου. Η Jaguar δεν έχει δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος του κορμού, αλλά αναμένεται ότι θα είναι αυξημένο από τα 550 λίτρα του παλιού μοντέλου, 1.675 λίτρα με τα πίσω καθίσμαυα διπλωμένα.

Η XF Sportbrake είναι μόνο ένα από τα νέα μοντέλα στα σκαριά από την Jaguar για το 2017, με το περισσότερες προσθήκες να έχουν προγραμματιστεί για εισαγωγή στην αγορά το επόμενο έτος.

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of