Πανέτοιμη να ανταγωνιστεί αυτοκίνητα όπως την Volvo V90 Cross Country και την Audi RS6 Avant, η Mercedes E-Class All-Terrain είναι για τους ανθρώπους που ψάχνουν ένα αυτοκίνητο τερακίνησης με υψηλότερη απόσταση από το έδαφος, αλλά δεν είναι ούτε crossover, ούτε SUV.

Για να δώσει στο όχημα μερικά κατάλληλα προσόντα για την αντιμετώπιση ανώμαλων δρόμων, η Mercedes παρέχει στην E-Class All-Terrain το πρότυπο 4Matic, καθώς και το πρόγραμμα οδήγησης All-Terrain. Διαθέτει μια ρύθμιση για οδήγηση εκτός δρόμου, και αυτό επιβεβαιώνεται με το 29 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος σε σύγκριση με το Estate.

Οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν από τρία επιλεγόμενα επίπεδα ανάρτησης, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά εως και 156 χιλιοστά. Για να σας βοηθήσει σε δύσκολους δρόμους, η Mercedes έχει δημιουργήσει ένα ειδικό δείκτη για να δείχνει σημαντικές πληροφορίες όπως τη γωνία του τιμονιού, τη θέση της ανάρτησης, τη γωνία κλίσης, μαζί με τη θέση του γκαζιού/φρένου καθώς και μια πυξίδα.

Το αυτοκίνητο που εκτίθεται στο Παρίσι είναι εξοπλισμένο με ένα turbodiesel κινητήρα 2.0-λίτρων. Αποδίδει 194 ίππους (143 κιλοβάτ) και 295 λίβρες-πόδια (400 μέτρα Newton) της ροπής στους δύο άξονες μέσω ενός εννέα-τάχυτου αυτόματο κιβώτιο. Από στάση στα 100 χλμ καταγράφει οκτώ δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 232 χλμ/ώρα.

Το λανσάρισμα της E-Class All-Terrain έχει οριστεί για την άνοιξη του 2017, και η τιμολόγηση θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

2017-mercedes-benz-e200-all-terrain-paris-motor-show2 2017-mercedes-benz-e200-all-terrain-paris-motor-show3