Τρία χρόνια μετά την έναρξη του SX4 S-Cross, η Suzuki παρέχει στο crossover C-κατηγορίας ένα καινούργιο πρόσωπο, με ανασχεδιασμένους προβολείς με χαρακτηριστικά LED. Αφαιρέθηκε η μάσκα του παλιού μοντέλου με οριζόντια πτερύγια και έχει αντικατασταθεί από μια λαμπερή νέα με κάθετες γρίλιες. Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι το αυξημένο ύψος στα 180 χιλιοστά από το έδαφος σε σχέση με τα 165 χιλιοστά από την προηγούμενη έκδοση, προκειμένου να κάνει το crossover περισσότερο ανταποκρινόμενο σε δύσκολα εδάφη.

Οι αλλαγές στο πίσω μέρος είναι λιγότερο σημαντικές, αλλά η Suzuki αποφάσισε να δημιουργήσει νέα γραφικά για τα πίσω φώτα και τη χρήση LED για να δανείσουν στο SX4 S-Cross μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Όσοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για να αγοράσουν την SZ5 θα λάβουν επίσης ράγες οροφής αλουμινίου και μια διπλή συρόμενη πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία σύμφωνα με την Suzuki είναι μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία.

Μέσα στην καμπίνα, το ανανεωμένο SX4 S-Cross διαθέτει δερμάτινη επένδυση και θερμαινόμενα καθίσματα στην προδιαγραφή SZ5. Τα μικρότερα πρότυπα SZ4 και SZ-T επωφελούνται πλέον από ένα νέο ύφασμα καθισμάτων, ενώ όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν ένα καλύτερο ταμπλό με περισσότερα υλικά soft-touch για να βελτιωθεί η ποιότητα.

Όσον αφορά τις μηχανές, οι πελάτες θα είναι σε θέση να παραγγείλουν μια υπερτροφοδοτούμενη μονάδα 1.0-λίτρων που παρέχει 111 ίππους (82 κιλοβάτ) και 125 λίβρες-πόδια (170 μέτρα Newton) που σημαίνει εννέα τοις εκατό αύξηση της ροπής. Ταυτόχρονα, η οικονομία καυσίμου στο μικτό κύκλο έχει βελτιωθεί κατά 10 τοις εκατό, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι κάτω από 11 τοις εκατό.

Εάν θέλετε περισσότερη δύναμη, η Suzuki θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει το SX4 S-Cross με την Boosterjet 1.4-λίτρων που ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Vitara S. Διαθέτει 140 ίππους (103 κιλοβάτ) και 162 λίβρες-πόδια (220 μέτρα Newton), που αντιπροσωπεύουν μια αύξηση στην ιπποδύναμη 17 τοις εκατό και αύξηση της ροπής κατά 41 τοις εκατό. Την ίδια στιγμή, ο νέος turbo 1.4-λίτρων μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 4 τοις εκατό. Εάν προτεραιότητα σας είναι η ροπή, η 1.6-λίτρων turbodiesel DDiS είναι η μηχανή σας. Παράγει 236 λίβρες-πόδια (320 μέτρα Newton) από 1.750 rpm και έχει 120 ίππους (88 κιλοβάτ).

Και οι τρεις κινητήρες μπορεί να συνδεθούν με το Allgrip σύστημα τετρακίνησης της Suzuki, αλλά μόνο για την SZ-T και την SZ5.

Η Suzuki θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της 2017 SX4 S-Cross στα μέσα Οκτωβρίου και έχει ως στόχο να πουλήσει περίπου 5.000 μονάδες το 2017.

2016-suzuki-s-cross-paris-motor-show2 2016-suzuki-s-cross-paris-motor-show3

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of