Η Garage Italia Customs ενώνει δυνάμεις με την BMW για να παρουσιάσει τα concept των i3 και i8 Crossfade. Οι εκδόσεις παραγωγής με μια παρόμοια αισθητική θα φτάσουν στις αρχές του 2017.

Παρόμοιο με τον τρόπο που ένας DJ μπορεί να αλλάξει τραγούδια χωρίς παύση, οι crossfade έχουν σώματα που σταδιακά εξελίσσονται ανάμεσα σε δύο χρώματα. Η έμπνευση για το σκοπό αυτό προέρχεται από την τεχνική ζωγραφικής Πουαντιλισμού του 19ου αιώνα που χρησιμοποιεί μικρά κομμάτια χρώματος για τη διαμόρφωση μιας εικόνας.

Το i8 έχει χρώμα Protonic Dark Silver μπροστά και Protonic Blue πίσω. Η μαγεία είναι στη μέση ωστόσο. Η Garage Italia Customs εφαρμόζει μια προσεκτική διανομή πολύχρωμων τρίγωνων που σταδιακά μεταβιβάζουν τις δύο αποχρώσεις στο σώμα. Από απόσταση η αλλαγή φαίνεται λεία, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά είναι δυνατό να παρατηρηθούν οι μικροσκοπικές αλλαγές σε κάθε τρίγωνο. Η ίδια επίδραση εφαρμόζεται και μέσα στην καμπίνα.

Η επίδραση στο i3 είναι παρόμοια, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακή. Το μεταβατικό χρώμα για το ηλεκτρικό hatchback συμβαίνει κάθετα. Η βαφή Protonic Blue καλύπτει το κατώτερο τμήμα του σώματος, και το μετατρέπει σε μαύρο στην οροφή. Η επιρροή Πουαντιλισμού είναι ακόμη πιο προφανές, λόγω της ξαφνικής αλλαγής χρώματος στη μέση. Στο εσωτερικό τα μαξιλάρια των καθισμάτων και τα πάνελ των θυρών έχουν το ίδιο οπτικό στυλ.

Η BMW δεν θα είναι έτοιμη ακόμα να αποκαλύψει πόσα θα κοστίσει η παραγωγή των εκδόσεων crossfade ή πόσα θα παράγει.

bmw-i8-and-i3-crossfade3 bmw-i8-and-i3-crossfade4 bmw-i8-and-i3-crossfade5 bmw-i8-and-i3-crossfade6 bmw-i8-and-i3-crossfade7

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of