Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο των δύο Roadster της Mercedes-AMG πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Ο λόγος για την GT και την GT C που έχουν λάβει μια ολοκληρωμένη τεχνική αναβάθμιση για να ταιριάζει με την σωματική μεταμόρφωση τους.

Η GT C διαθέτει 4.0-λίτρων, twin-turbo κινητήρα V8 που έχει βελτιωθεί για να παράγει μέχρι περίπου 550 ίππους (410 κιλοβάτ) και 502 λίβρες-πόδια (680 μέτρα Newton) της ροπής. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης των 47 ίππων (35 κιλοβάτ) και 23 λίβρες-πόδια (31 μέτρα Newton) πάνω από το GT S. Αυτό μεταφράζεται 0-100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε χρόνο 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα μέχρι 320 χλμ/ώρα.

Το GT C δανείζεται επίσης τεχνολογία πλαισίου από την GT R. Μια AMG Ride Control ανάρτηση με φαρδύτερα πίσω χαρακτηριστικά, μαζί με μια ηλεκτρονική διαφορική κλειδαριά και ενεργό σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς. Βοηθούν ώστε το όχημα να παραδώσει ακόμη υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές και εξαιρετική πρόσφυση.

Διαθέτει επίσης την γρίλια Panamericana της GT R, ενεργά ρολά Aero, και μια εναλλασσόμενη εξάτμιση που παράγει έναν «αυθεντικό» ήχο.

Η τακτική GT Roadster δεν έχει μείνει πίσω σε αναβαθμίσεις. Ο κινητήρας έχει ενισχυθεί κατά 13 ίππους (10 κιλοβάτ) και 22 λίβρες-πόδια (30 μέτρα Newton) πάνω από το coupe, παράγοντας δύναμη έως 469 ίππους (350 κιλοβάτ) και 465 λίβρες-πόδια (630 μέτρα Newton). Η οποία είναι αρκετή για να αντισταθμίσει την ποινή βάρους και τον χρόνο 3,9 δευτερόλεπτα 0-100 χιλιόμετρα ανά ώρα χρόνο του coupe.

Η coupe του GT C θα προστεθεί στη σειρά του 2017, ενδεχομένως στα μισά του δρόμου μεταξύ της GT S και της GT R. Η Mercedes-AMG GT Roadster αναμένεται να βγει στην αγορά το φθινόπωρο του 2017. Η τιμολόγηση θα ανακοινωθεί όταν φτάσει εκείνη τη στιγμή.

mercedes-amg-gt-c-roadster-at-paris-motor-show2 mercedes-amg-gt-c-roadster-at-paris-motor-show3 mercedes-amg-gt-c-roadster-at-paris-motor-show4

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of