Το Motor Show στο Παρίσι είναι μόλις λίγες μέρες μακριά από την έναρξη του, και η Mercedes-Benz υπόσχεται ότι το ηλεκτρικό πλάνο της θα είναι κάτι το ιδιαίτερο στη φετινή εκδήλωση.

Μέσω ενός teaser βίντεο η Mercedes παρουσιάζει μικρά σημεία από ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να είναι ένα ηλεκτρικό CUV. Ένα σύντομο πλάνο των τροχών δείχνει ένα όχημα με ύψος από αυτό που θα ήταν ένα sedan, ενώ το μπροστινό άκρο φαίνεται επίσης πιο χρηστικό από ότι ένα πιο πολυτελές τετράπορτο.

Το σύντομο κλιπ υποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μια μεγάλη γρίλια, και ολόκληρη η μύτη έχει ένα αναμμένο περίγραμμα. Μπλε φώτα στις μπροστινές ράγες προσθέτουν ένα επιπλέον ποπ χρώμα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πανοραμικά πάνελ οροφής με μια διάσπαση στη μέση. Η τρέχουσα ρύθμιση του συστήματος infotainment της Mercedes εξελίσσεται επίσης με την προσθήκη περισσότερων χωρητικών ελέγχων.

Αυτό το πλάνο πιθανόν είναι μια προεπισκόπηση του σχεδιασμού των μελλοντικών EV Mercedes που θα ανταγωνιστούν την Tesla. Η μάρκα προτίθεται να εισαγάγει τουλάχιστον έξι από αυτά μεταξύ 2018 και 2024, που θα χρησιμοποιούν μια νέα αρχιτεκτονική ειδικά για οχήματα με ηλεκτροκίνηση.

Το 2016 Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αναμένεται ότι θα είναι μια σημαντική βιτρίνα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ειδικά από τις γερμανικές μάρκες.