Το 100 κιλοβάτ ηλεκτρικό αυτοκινήτο της Tesla με την ονομασία Model S P100D, όχι μόνο είναι πρωτοποριακό είναι και ταχύτατο.

Τα παιδιά της DragTimes το έβαλαν σε τεστ ταχύτητας και διαπίστωσαν ότι μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 2,54 δευτερόλεπτα, έως 160 χλμ/ώρα σε 6,52 δευτερόλεπτα, και τα 200 χλμ/ώρα σε 10,78 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για απόδοση ανώτερη από ορισμένες hypercars εκατομμυρίων δολαρίων, και η Tesla είναι ένα μεγάλο, μαζικής παραγωγής οικογενειακό sedan.

Επί της ουσίας τα αποτελέσματα σημαίνουν ότι η Tesla είναι πιο αργή στην επιτάχυνση μόνο από την Bugatti Veyron Super Sport (και σύντομα την Chiron) και την Porsche 918 Spyder.

Η Tesla είναι εφοδιασμένη με τα σύνηθες 245/45 μεγέθους ελαστικά 19 ιντσών για όλες τις εποχές, σε αντίθεση με τα πιο εξωτικά, ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά για τα hypercars.

Τα παιδιά της DragTimes αργότερα έβαλαν την Model S P100D σε κόντρα με μια Lamborghini Huracán. H Tesla ήταν ταχύτερη στην εκκίνηση, αλλά στην συνέχεια η Lamborghini επανέκαμψε.

1
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of