Αυτός ο σχεδιασμός του NSX Type R δείχνει ότι η hardcore έκδοση του supercar θα μπορούσε να μοιάζει λίγο με την αγωνιστική έκδοση GT3.

Και ενώ η Honda δεν λέει τίποτα επίσημα ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκδοση Type R του νέου NSX είναι ήδη σε φάση υπανάπτυξης. Δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στοιχεία για το  μοντέλο ακόμη, αλλά είναι πάντα ωραίο να οραματιζόμαστε τι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι μηχανικοί της Honda.

Με αυτό τον σχεδιασμό των καλλιτεχνών της OmniAuto, μας παρουσιάζεται μια πιθανή κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Αυτή η NSX Type R υιοθετεί στοιχεία από το αγωνιστικό GT3 και τις εφαρμόζει στο δρόμο. Το μεγάλο καπό εξαερισμού συρρικνώνεται σε αυτή την απόδοση, αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει μια επιθετική εμφάνιση στη μύτη του NSX.

Αυτες οι αλλαγές είναι μικρής σημασίας σε σχέση με το πίσω μέρος. Όπως και το αγωνιστικό GT3, η OmniAuto φαντάζεται ότι οι πίσω αεραγωγοί θα αυξηθούν περισσότερο για πρόσθετη ψύξη. Φτάνουν στο άνοιγμα της πόρτας και φαίνεται να προεξέχουν έξω από το σώμα. Τα μαρσπιέ θα αποκτήσουν επίσης μια μικρή εισαγωγή για την ψύξη των πίσω φρένων. Μια πτέρυγα ολοκληρώνει τις αεροδυναμικές ενημερώσεις στο πίσω μέρος.

Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν ότι η νέα NSX Type R θα ακολουθήσει την κλασική συνταγή περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς οι μηχανικοί της Honda θα μπορέσουν να υλοποιήσουν αυτό τον στόχο όμως. Μερικοί προτείνουν ότι πρέπει να κάνει ακόμη πιο εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, άλλοι την αφαίρεση των ηλεκτρικών κινητήρων για τους εμπρός τροχούς. Θα δείξει…

Πάντως το τελευταίο NSX είναι ακόμα φρέσκο στην αγορά, επομένως μην περιμένετε νέο μοντέλο το επόμενο έτος.

1
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of