Ας είμαστε ειλικρινείς, 707 ίπποι δύναμη είναι αρκετά μεγάλη για κάθε αυτοκίνητο, δεν έχει σημασία όποια οπτική γωνία και αν το δεις. Αλλά για λόγους που αψηφούν τους νόμους της φυσικής, οι ρυθμιστές επιμένουν για σπρώχνουν ακόμη περισσότερη δύναμη κάτω από το καπό του Dodge Challenger και του Dodge Charger Hellcat.

Η ομάδα GiegerCars από την Γερμανία κυκλοφόρησε πρόσφατα την δική της έκδοση ενός πιο ισχυρού Charger Hellcat με 782 ίππους (583 κιλοβάτ). Ο τερατώδης υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας έχει αναβαθμιστεί για να παράγει περισσότερη δύναμη και 687 λίβρες-πόδια (932 μέτρα Newton) της ροπής.

Η επιπλέον δύναμη γίνεται εφικτή χάρη σε ένα ανοξείδωτου χάλυβα σύστημα σπορ εξάτμισης με βαλβίδα ελέγχου, έναν καθαρότερο αέρα ελεύθερης ροής, και ένα λογισμικό ECU. Από μια στάση, θα χτυπήσει 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και μαζί με το στάνταρ οκτώ-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο πιάνει κορυφαία ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Αλλαγές στο εξωτερικό έρχονται με νέες ζάντες αλουμινίου που δίνουν στο πακέτο μια ελαφρώς πιο επιθετική εμφάνιση. Αυτές οι νέες ζάντες έρχονται τυλιγμένες σε 265/30ZR22 και 295/25ZR22 ελαστικά, και μια ανάρτηση coilover που φέρνει όλο το πακέτο λίγο κάτω στο έδαφος. Επίσης ξεχωρίζει η πράσινη βαφή και τα νέα γραφικά.

geigercars-dodge-charger-hellcat2 geigercars-dodge-charger-hellcat3 geigercars-dodge-charger-hellcat4