Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού, διοργανώνει το 10ο Φιλανθρωπικό Ράλλυ Παλαιού Αυτοκινήτου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συνδέσμου. Οι συμμετοχές αναμένεται να είναι αρκετές, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί στην Πλατεία Δημοτικού Μεγάρου Μέσα Γειτονιάς και ο τερματισμός θα γίνει στις 13:00 στο Γυμνάσιο Επισκοπής. Το φιλανθρωπικό ράλλυ τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρου Αντωνίου.

Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού δραστηριοποιείται στη διατήρηση και προβολή των κλασσικών και παλαιών αυτοκινήτων και μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες επιτυγχάνουν την μέγιστη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα οικογενειών παιδιών με κινητικές και πνευματικές αναπηρίες, με στόχο τη φροντίδα τους, τη ψυχαγωγία τους, αλλά κυρίως την προσπάθεια αναζήτησης λύσεων στα βασικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όσο και οι οικογένειες τους.

Πηγή: allaboutlimassol