Μετά την δημοσιότητα για τις πολλαπλές απολύσεις μηχανικών που εργάζονταν στο Apple Car, η εταιρεία προχώρησε άμεσα σε συνεργασία με νέο συνεργάτη προκειμένου να βοηθήσει στην ανάπτυξη του νέου οχήματος.

Ο λόγος για την Magna Steyr, μια Αυστριακή κατασκευαστική εταιρεία αυτοκινήτων, η οποία έχει συνεργαστεί με μια σειρά από κατασκευές στο παρελθόν, από την Mercedes-Benz, Jaguar, Tesla, και πιο πρόσφατα με την Mini για την ανάπτυξη του Paceman και του Countryman.

Τώρα, υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής του πρότζεκτ του Apple Car, Bob Mansfield, η ομάδα Magna Steyr θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης των οχημάτων της εταιρείας. Ήδη αρκετοί εργαζόμενοι της Αυστριακής εταιρείας βρίσκονται στην Καλιφόρνια για να συνεργαστούν στενά με την ομάδα της Apple.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία είναι λίγες. Οι αναφορές λένε ότι η Apple θα αλλάξει ολόκληρη την εστίαση της αναφορικά με την αυτο-οδήγηση, ενώ η ομάδα Magna Steyr θα εργαστεί στην μηχανική πλευρά, δεδομένης της τεχνογνωσίας της εταιρείας στο χώρο. Οι δύο εταιρείες, στη συνέχεια, θα ενοποιηθούν για το τελικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Ακριβείς λεπτομέρειες γύρω από το ίδιο το όχημα είναι ακόμα πάρα πολύ μυστικές. Φήμες αναφέρουν ότι Apple Car ίσως τεθεί σε κυκλοφορία μεταξύ 2019 και 2020, αλλά ίσως μετά τις αλλαγές η ημερομηνία να έχει μετατεθεί για το 2021.

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of