Με τις παραδόσεις στους πελάτες να αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους, η Ford θέλει να βεβαιωθεί ότι το 2017 GT θα ανταποκριθεί στο στάτους των supercar της εταιρείας και την ίδια στιγμή στην μάλλον βαριά 400.000 δολαρίων κοστολόγηση της.

Γι ‘αυτό και η Ford προχώρησε πρόσφατα σε δοκιμές δύο πρωτοτύπων στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συγκεντρώσει πληροφορίες και να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής.

Με εμφάνιση λες και είναι έτοιμα να ενταχθούν στο στρατό, το υπό δοκιμή όχημα φοράει ένα πράσινο ματ φινίρισμα και προσωρινή διπλή εξάτμιση που μοιάζει με πολυβόλο.

Η Ford εξακολουθεί να διατηρεί τους αριθμούς της biturbo 3.5 λίτρων V6 μυστικούς, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι η μονάδα EcoBoost θα παράγει πάνω από 600 ίππους (447 κιλοβάτ).

Θα τροφοδοτήσει αποκλειστικά το supercar GT, για οποίο μόνο 250 μονάδες πρόκειται να συναρμολογηθούν σε ετήσια βάση. Η Ford έχει μέχρι στιγμής λάβει μόνο 500 παραγγελίες για τα δύο πρώτα χρόνια της παραγωγής και θα δέχεται νέες αιτήσεις από το 2018.

Οι πιθανότητες είναι ότι οι διαθέσιμες υποδοχές για παραγγελίες πρόκειται να καταληφθούν σχεδόν αμέσως λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ford έχει λάβει 6.506 πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις για την αρχική παρτίδα 500 αυτοκινήτων, γι ‘αυτό είχε την πολυτέλεια επιλέξει τους πελάτες της.

Όσοι είναι αρκετά τυχεροί για να διεκδικήσουν μια GT θα τους παρέχεται και ένας ειδικός τεχνικός για σέρβις, αλλά και συγκεκριμένο τρέιλερ για παραλαβή και παράδοση.

Είναι όλα αυτά ακούγονται πολύ εντυπωσιακά, εμείς περισσότερο περιμένουμε να μάθουμε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τους αριθμούς των επιδόσεων, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό supercar.

 

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of