Η General Motors φρέσκαρε τον περασμένο μήνα την Buick, και τώρα μέσω της Opel αποφάσισε να ανανεώσει και την Cascada, με μια νέα ειδική έκδοση που ονομάζεται Supreme.

Η νέα παραλλαγή θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εξωτερικές αποχρώσεις που όλα έχουν ένα μάλλον ασυνήθιστο όνομα: μαύρο (Black Meet Kettle), κόκκινο (Pull Me Over Red) και λευκό (Summit White). Ανεξάρτητα επιλογής, το Cascada Supreme θα παρέχεται με μια μαύρη υφασμάτινη οροφή που συνδυάζεται με μαύρες αποχρώσεις στην μπροστινή γρίλια και τα καπάκια στα πλαϊνά καθρεφτάκια.

Για να ξεχωρίσει περαιτέρω από την κανονική έκδοση, τα περιβλήματα φώτων ομίχλης καθώς και η ράβδος του λογότυπου θα είναι χρωματισμένα στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο σώμα. Ως τελική πινελιά στο εξωτερικό, το τετραθέσιο convertible θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 20-ιντσών με ένα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Όσον αφορά την καμπίνα, το Opel Cascada Supreme υιοθετεί μια κόκκινη γραμμή στο ίδιο πνεύμα με εκείνο που παρατηρείται στο ελκυστικό GT. Οι ραφές της πόρτας και του πιλοτηρίου συνδυάζονται με τα τελειώματα στα καθίσματα, και έρχονται σε αντίθεση με τις μαύρες ραφές της κεντρικής κονσόλας, στο τιμόνι και το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

Με ένα επιπλέον κόστος, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα τριάκτινο τιμόνι και τα σούπερ άνετα θερμαινόμενα εργονομικά καθίσματα τυλιγμένα σε δέρμα.

Το Cascada Supreme θα παρουσιαστεί κατά την προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη το Νοέμβριο.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of