Το ενδιαφέρον για τη νέα Aston Martin DB11 είναι πολύ μεγάλο, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία πάνω από 1.400 παραγγελίες προέκυψαν εντός μιας εβδομάδας από το ντεμπούτο του μοντέλου. Η βρετανική μάρκα στρέφει τώρα την προσοχή της στην πρώτη παραλλαγή του σπορ αυτοκινήτου, το Volante convertible.

Σε αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την πίσω πλευρά του οχήματος, το αυτοκίνητο φαίνεται έτοιμος να χτυπήσει εκθεσιακούς χώρους, αλλά η Aston Martin ισχυρίζεται υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανάπτυξης. Η εταιρεία δεν προτίθεται να βάλει την έκδοση ανοικτής οροφής στην πώληση μέχρι την άνοιξη του 2018. Εν τω μεταξύ, αυτά τα πλάνα της πίσω του οχήματος παρείχαν μια εξαιρετική εικόνα του τι να περιμένουμε.

Δεν περιμένουμε την Aston Martin να αλλάξει το στυλ του εμπρός μέρους για την Volante, και ο κινητήρας biturbo 5.2 λίτρων V12 αναμένεται πως θα είναι η επιλογή κάτω από το καπό. Θα παράγει δύναμη 600 ίππων (447 κιλοβάτ) και 516 λίβρα-πόδια (700 μέτρα Newton) της ροπής.

Η ικανότητα να ανοίξει την οροφή αναμένεται ότι θα επιβραδύνει την ταχύτητα σε σύγκριση με το σπριντ του coupe το οποίο κατέγραφε 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα.

2018-aston-martin-db11-volante2 2018-aston-martin-db11-volante3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of