Η Volvo συμπληρώνει την γκάμα μοντέλων 90 Series με το νέο V90 Cross Country που συνδυάζει την εμφάνιση ενός wagon με την ικανότητα ενός crossover παντός καιρού σε ένα πολύ ελκυστικό πακέτο.

Η παραγωγή ξεκινά αυτό το φθινόπωρο, σε καιρικές συνθήκες όπου το Cross Country ευδοκιμεί. Προς το παρόν, η Volvo μας δείχνει μόνο το παρουσιαστικό του Cross Country, όμως οι μηχανικές λεπτομέρειες παραμένουν σε μεγάλο βαθμό μυστικές.

Το V90 Cross Country είναι πολύ ελκυστικό αυτοκίνητο, με το σώμα να είναι ως επί το πλείστον ταυτόσημο με το V90. Ωστόσο η Cross Country διαθέτει μια διαφορετική μπροστινή κάτω περιτονία, με μια σκιαγραφημένη ασημένια πρόσληψη στο κέντρο. Ο πίσω προφυλακτήρες ενσωματώνουν τις παραλληλόγραμμες εξατμίσεις σε κάθε γωνία, και ένα ελαφρύτερο τμήμα τις εκτείνει προς το κέντρο.

Το 60 χιλιοστών ψηλότερο ύψος πορείας και η προστατευτική επένδυση προσφέρουν επιπλέον προστασία, αν οι οδηγοί χρειαστεί να περάσουν από μια σκληρή έκταση. Η πανοραμική ηλιοροφή είναι επίσης διαθέσιμη ώστε οι επιβαίνοντες να πάρουν μια καλή ματιά στο ύπαιθρο.

Η Volvo δεν έχει πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Cross Country ακόμα, αλλά οι εικόνες δείχνουν μια διάταξη όμοια με το V90. Το σύστημα infotainment αναμένεται το ίδιο, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ενός συστήματος ήχου Bowers & Wilkins. Φαίνεται παράλληλα ότι θα διαθέτει μερικά πιο σκούρα υλικά που ταιριάζουν με την πιο τραχιά συμπεριφορά του οχήματος. Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία πάντως επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Volvo δεν θα έχει ακόμη αναφέρει πότε συγκεκριμένα το Cross Country θα είναι διαθέσιμο ή πόσο θα κοστίσει. Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, οπότε θα περιμένουμε αυτές τις λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

2017-volvo-v90-cross-country4 2017-volvo-v90-cross-country3 2017-volvo-v90-cross-country2 2017-volvo-v90-cross-country5

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of