Η Volkswagen προχώρησε σε αποκαλύψεις για μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το επικείμενο μεσαίου μεγέθους crossover, το οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρεται ως Β-SUV.

Ένα νέο διαφημιστικό βίντεο μας παρουσιάζει την διάρκεια και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης του crossover της VW, ενώ αποκαλύπτει ότι θα είναι πέντε μέτρα και τέσσερα εκατοστά μακρύ. Αυτό το κάνει λίγο μεγαλύτερο από αυτοκίνητα ανταγωνιστών crossovers, όπως το Honda Pilot και η Toyota Highlander.

Σύμφωνα με την αφήγηση του βίντεο, το επταθέσιο θα διαθέτει ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0-λίτρων, ισχύος 238 ίππων (177 κιλοβάτ), καθώς και προαιρετικά 3,6-λίτρων V6 ικανό για 280 ίππους (208 κιλοβάτ).

Το crossover, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Σατανούγκα του Τενεσί. Ο σχεδιασμός θα αντλήσει έμπνευση από το πλάνο CrossBlue του 2013.

Το crossover θα αρχίσει να πωλείται κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017, και είναι πιθανό να ντεμπουτάρει δημόσια στο Λος Άντζελες αυτό το φθινόπωρο.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of