Αυτή είναι η πρώτη παρτίδα με φωτογραφίες κατασκοπείας από την πολυαναμενόμενη Chevrolet Corvette C8. Οι εικόνες από το όχημα, που φέρει την κωδική ονομασία Emperor, είναι μακρινές και θολές, όμως παρά το γεγονός ότι φοράει επένδυση και καμουφλάζ, αυτά τα πλάνα αποκαλύπτουν μερικά από τα μυστικά για το σχεδιασμό του supercar.

Αυτή η Corvette παίρνει κλασικές αναλογίες, συνδυάζοντας την μικρή μύτη και ένα μεγαλύτερο πίσω τμήμα για τη μεταφορά του κινητήρα. Αυτά τα πλάνα δεν μας επιτρέπουν να δούμε τους προβολείς λόγω της επένδυσης, αλλά και τον ειδικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν μερικά ευρεία φτερά.

Τα πίσω πλάνα του οχήματος παρέχουν μια καλύτερη άποψη για το πώς οι ράγες οροφής κλίνουν προς το κέντρο του σώματος. Αυτή η επαφή επιτείνει τα ευρεία φτερά. Τα κλασικά πίσω φώτα είναι επίσης παρών.

Σε γενικές γραμμές όμως οι θολές φωτογραφίες κρύβουν τις λεπτομέρειες, αλλά ενδεχομένως οι μηχανικοί της Chevy να παρέχουν στο C8 ενεργά αεροδυναμικά μέρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Chevrolet θέλει το C8 να κάνει το ντεμπούτο στο 2018 North American International Auto Show.

mid-engined-chevy-corvette-spy-photo2