Ένα πρωτότυπο της Nissan, το οποίο φαίνεται πως είναι ένα Navara SUV έχει συλληφθεί από την κάμερα κατασκοπείας να δοκιμάζεται στην Ισπανία. Σε αντίθεση με την προηγούμενη δοκιμή, που είχε ουσιαστικά το μπροστινό μισό του Navara κολλημένο στο οπίσθιο ήμισυ του παλιού Pathfinder, το νέο όχημα δοκιμής φαίνεται να φέρει το σώμα της παραγωγής.

Το εμπρόσθιο άκρο παρουσιάζει μια προεξέχουσα μάσκα V-Motion ελαφρώς διαφορετική από εκείνη της Navara NP300, ενώ οι προβολείς φαίνεται να είναι λεπτοί, αν και θα μπορούσε να είναι λόγω της εκτεταμένης ποσότητας καμουφλάζ. Προχωρώντας στο πίσω μέρος του οχήματος, υπάρχουν νέα πίσω φώτα μαζί με μια όρθια εξάτμιση, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η Nissan εξετάζει ένα νέο ή ανανεωμένο κινητήρα που θα προσφερθεί στο επικείμενο SUV.

nissan-navara-suv-spy-photo2
Είναι ασαφές σε αυτό το σημείο αν η Nissan θα πουλήσει το SUV Navara με μια προαιρετική διάταξη επτά καθισμάτων ή θα είναι αυστηρά πενταθέσιο. Ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να είναι, η καμπίνα είναι πιθανό να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό πάνω από το ομόλογο φορτηγό της εταιρείας, με λίγες μόνο αλλαγές για να γίνει πιο κατάλληλο για ένα SUV. Το όνομα παραμένει ένα μυστήριο , αν και μερικοί λένε η Nissan θα μπορούσε να αποφασίσει να αναστήσει την ονομασία Xterra.

Λαμβάνοντας υπόψη το πρωτότυπο είχε το σώμα της παραγωγής, ή τουλάχιστον πιστεύουμε ότι το είχε, αυτό σημαίνει μια επίσημη αποκάλυψη του SUV με τις κατάλληλες δυνατότητες 4×4 είναι πιθανό να συμβεί μέσα στο 2017.

nissan-navara-suv-spy-photo3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of