Το νέο V90 της Volvo Cross Country είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες, και η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε ένα teaser λίγο πριν από την πρεμιέρα. Αυτή τη φορά το όχημα είναι κάτω από ένα σεντόνι, αλλά δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος πολλές εικασίες για να καταλάβει τι μοιάζει από κάτω.

Το Cross Country προσφέρει στους πελάτες ένα βήμα μεταξύ του V90 και XC90 crossover. Περιμένουμε ότι θα χρησιμοποιεί το σώμα του οχήματος, αλλά με την προσθήκη του προστατευτικού περιβλήματος γύρω από τα κάτω άκρα. Ένα υψηλότερο ύψος κατά την οδήγηση και η τυπική τετρακίνηση θα πρέπει να δώσουν στους οδηγούς λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν αντιμετωπίζουν κακές καιρικές συνθήκες. Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία συνοψίζει αυτές τις ικανότητες ως «μια ικανή αλλά άνετη οδηγική εμπειρία».

Αναμένουμε ότι η γκάμα των κινητήρων θα έρθει από το V90. Για την Ευρώπη, αυτό θα σημαίνει ένα μείγμα τροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Η Volvo θα παρουσιάσει επίσης το Cross Country στη Βόρεια Αμερική, όπου θα διαθέτει πιθανότατα τις Τ5 και Τ6 ποικιλίες των 2.0-λίτρων τετρακύλινδρο. Το plug-in υβριδικό Τ8 θα ενταχθεί ενδεχομένως στην σειρά μετά την παρουσίαση.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of