Ανακοινώθηκε τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η McLaren 570GT έχει σήμερα παρουσιαστεί στο Χονγκ Κονγκ, στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης προσθήκης στη σειρά Sports της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τις 570S και το 540C.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας έχει ως στόχο να παραδώσει ακριβώς για το ίδιο επίπεδο απόδοσης και δέσμευσης όπως η 570S, αλλά σε μια πολύ πιο πρακτική συσκευασία.

Για παράδειγμα, ο χώρος αποσκευών μπορεί να μεταφέρει 220 λίτρα φορτίου για να κάνει το 570GT πιο κατάλληλο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Για να κάνετε τα ταξίδια σας ακόμα πιο ευχάριστα, η McLaren και η Pirelli ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία σετ ελαστικών P Zero που έχουν μειώσει τον οδικό θόρυβο μέσα στην καμπίνα. Επίσης, το 570GT έρχεται με αναβαθμισμένα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η άνεση σε μεγάλες αποστάσεις.

Για τον ίδιο σκοπό, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα προαιρετικό σύστημα 12-ηχείων Bowers & Wilkins με διπλό subwoofer που θα αναλάβουν την φροντίδα της ψυχαγωγίας σας.

Το πιο σημαντικό για την 570GT είναι το γεγονός πως είναι γρήγορη όπως θα περιμένατε από μια McLaren. Σίγουρα, είναι πιο μαλακή από την 650S, αλλά ο γνωστός biturbo κινητήρας V8 3.8-λίτρων εξακολουθεί να συσκευάζει δύναμη 562 ίππων και 443 λίβρα-πόδια (600 Newton-μέτρα) της ροπής.

Αυτό είναι αρκετό για μια 0-100 χιλιόμετρα την ώρα κίνηση σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 328 χιλιόμετρα.

mclaren-570gt-launch-event-in-hong-kong2 mclaren-570gt-launch-event-in-hong-kong3 mclaren-570gt-launch-event-in-hong-kong5 mclaren-570gt-launch-event-in-hong-kong4

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of