Οι εικόνες από την κάμερα κατασκοπείας αναφορικά με τις δοκιμές του πρωτότυπου δεύτερης γενιάς Mini Countryman, δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και ελπίζουμε ότι αυτό η παρτίδα είναι η τελευταία.

Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η Mini κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο στο Παρίσι στο τέλος του μήνα. Όταν όλο το καμουφλάζ επιτέλους αφαιρεθεί, θα αποκαλύψει ένα πολύ οικείο σχέδιο αντανακλώντας στην τελευταία γκάμα των μοντέλων της εταιρείας.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η νέα έκδοση θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη και θα έχει πολύ μεγαλύτερα πλευρικά παράθυρα. Το πρωτότυπο φαίνεται να είναι ένα μικρότερο μοντέλο με μικρούς τροχούς και προβολείς αλογόνου, σε αντίθεση με την προηγούμενη δοκιμή το οποίο ήταν μια πιο ανώτερη έκδοση, που κυλούσε σε ένα funky σύνολο κραμάτων, εξοπλισμένο με LED προβολείς.

Το νέο Countryman θα υποστηριχθεί από την πλατφόρμα UKL, η οποία χρησιμοποιείται επίσης από πολλά μοντέλα της BMW. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να τροφοδοτείται από μια ποικιλία τριών ή τεσσάρων υπερτροφοδοτούμενων κυλίνδρων, μηχανών βενζίνης και πετρελαίου.

Η πιο ισχυρή έκδοση που θα διατίθεται με το λανσάρισμα πρόκειται να είναι το Countryman S με 192 ίππους προερχόμενη από μια μονάδα 2.0-λίτρων. Η ισοδύναμη έκδοση diesel, το Countryman SD, θα παρέχει 170 ίππους.

Το πιο πιθανό το 2017 η οικογένεια θα αυξηθεί ώστε να συμπεριλάβει μια σειρά John Cooper Works παρέχοντας 228 ίππους (170 κιλοβάτ).

Επίσης το 2017, η Mini αναμένεται να αποφασίσει να εισαγάγει μια υβριδική έκδοση που θα χαρακτηρίζεται από τον το γνωστό 1.5-λίτρων κινητήρα TwinPower Turbo, που εργάζεται μαζί με ένα προσαρμοσμένο στο πίσω μέρος ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 7.7 κιλοβάτ λιθίου-ιόντων.

Θα είναι τετρακίνησης, με τη δύναμη του ηλεκτρικού κινητήρα να αποστέλλεται στον πίσω άξονα, ενώ ο τρικύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης θα αποστέλλει δύναμη στους μπροστινούς τροχούς. Η μπαταρία αναμένεται ότι θα αντέχει για 38 χιλιομέτρα, γι ‘αυτό πρόκειται να είναι κατάλληλο μόνο για μικρές διαδρομές γύρω από την πόλη.

Εν τω μεταξύ, το 2017 Countryman πρόκειται να παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, οπότε δεν θα είναι έκπληξη αν κάνει ντεμπούτο στο διαδίκτυο στις ημέρες που έρχονται.

2017-mini-countryman-spy-photo2 2017-mini-countryman-spy-photo3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of