Το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο της Apple υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να καθυστερήσει χαρακτηριστικά να μπει στην διαδικασία παραγωγής, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τις ΗΠΑ.

Ήδη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, ο γίγαντας της τεχνολογίας έχει αποδεσμεύσει πολλούς υπαλλήλους που εργάζονταν πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Μέσα στο 2015 φάνηκε πως η προσπάθεια της Apple με το ονομαζόμενο πρότζεκτ Titan βρισκόταν σε καλό δρόμο, μετά τις πληροφορίες ότι εκτελούσε δοκιμές σε ένα εργαστήριο αυτοκινήτων στο Βερολίνο και, πιο πρόσφατα ανέλαβε ο Bob Mansfield, επικεφαλής του iPad, για να επιβλέπει την ανάπτυξη του αυτοκινήτου.

Το προϊόν αυτοκινητοβιομηχανίας της Apple αναμενόταν να είναι ένα ηλεκτρικό όχημα ικανά εξοπλισμένο με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης.

Και ενώ η Apple ουδέποτε επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν πάνω σε ένα τετράτροχο, όπως γίνεται κατανοητό βρισκόταν στα σκαριά για τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Εξάλλου, ο CEO της Apple, Tim Cook, έκανε υπαινιγμό σε ένα πρότζεκτ αυτοκινητοβιομηχανίας σε μια εκδήλωση της Wall Street Journal.

Μια πρόσφατη αναφορά από την Time άφηνε να εννοηθεί ότι το Apple Car θα φτάσει στην αγορά περίπου μέσα στο 2021, παρά τις προηγούμενες αναφορές ότι θα κυκλοφορήσει το 2019.

Το εν λόγω άρθρο υπογράμμιζε τις πολλές καθυστερήσεις στην πρόοδο του οχήματος ως λόγους για την διετή καθυστέρηση, που είναι και ο βασικότερος λόγος γιατί το έργο έχει μπει στην αναμονή.

Σύμφωνα με την New York Times, η Apple έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από πλήρως αυτόνομες δοκιμές πρωτοτύπων σε κλειστό περιβάλλον, ωστόσο η τεχνολογία αυτο-οδήγησης είναι ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από να γίνει mainstream.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of