Το πρόσωπο της ανανεωμένης 2017 Nissan Rogue είχε αποκαλυφθεί σε πρόσφατη διαφήμιση, και τώρα η Nissan αποφάσισε επιτέλους να μας παρουσιάσει για τις υπόλοιπες αναβαθμισμένες βελτιώσεις στο crossover της. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ένα νέο υβριδικό κινητήρα και μια πιο διαθέσιμη τεχνολογία ασφαλείας.

Το Rogue εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο με ένα 2.5-λίτρων τετρακύλινδρο που παράγει 170 ίππους (126,8 κιλοβάτ), αλλά οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν 2.0-λίτρων τετρακύλινδρο με υβριδική βοήθεια. Παράγει μια συνολική απόδοση των 176 ίππων (131.2 κιλοβάτ) και έρχεται με start-stop και νέα φρένα.

Το 2017 Rogue έχει μια τολμηρή εκδοχή της μάσκας V-Motion της Nissan που δίνει στο crossover μια ισχυρή οικογενειακή ομοιότητα με την τελευταία Murano. Δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός ευρύτερος, αλλά βυθίζει επίσης χαμηλότερα στην περιτονία. Για να ταιριάζει καλύτερα, υπάρχουν πιο ευκρινείς προβολείς με λυχνίες LED που τονίζουν τις ευρύτερες πλευρές του.

Οι εσωτερικές ενημερώσεις δεν είναι τόσο εκτεταμένες. Υπάρχει ένα νέο τιμόνι σχήμα-D, ενώ τα τελειώματα γύρω από το σύμπλεγμα πάνελ των θυρών και οργάνων παρέχουν μια ελαφρώς πιο πολυτελή καμπίνα. Η προσθήκη του πακέτου Platinum Reserve για την SL επένδυση περιλαμβάνει καπιτονέ δέρμα για τα καθίσματα.

Παρά τις εντυπωσιακές ενημερώσεις του περασμένου χρόνου, η Nissan έχει ακόμη περισσότερες τεχνολογίες ασφάλειας για το Rogue. Ευφυής cruise control, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, και πρόληψη αναχώρησης λωρίδας είναι οι νέες προσθήκες. Το σύστημα  έκτακτης ανάγκης Forward Emergency Braking περιλαμβάνει τώρα ανίχνευση πεζών κι προειδοποίηση τυφλών σημείων.

Η Nissan αναμένει πως το 2017 Rogue θα γίνει εμπορική επιτυχία χάρη στη βελτίωση της εμφάνισης.

2017-nissan-rogue-a 2017-nissan-rogue5 2017-nissan-rogue6

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of