Είναι αυτοκίνητο αποκλειστικά για λίγους για αυτό η Pagani δημιούργησε μόλις 100 μοντέλα που θα λέγαμε μοιάζουν με διαστημόπλοια.

Η Pagani έχει βαφτίσει το όχημα Huayra Futura και είναι μια ειδική έκδοση, καθώς έχει τροποποιηθεί εκτενώς. Διαθέτει μεγάλα ευρεία φτερά, μια διασπασμένη πίσω αεροτομή, διάφανο μπλε φινίρισμα στο σώμα από ανθρακονήματα, και τροχούς με μπλε λεπτομέρειες.

Ο ιδιοκτήτης του βίντεο ενίσχυσε το όχημα του με το Pacchetto Tempesta, το οποίο μεταφράζεται ως «πακέτο θύελλα». Περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο μπροστινό splitter και πίσω διαχύτη, ρύθμιση τεσσάρων κατευθύνσεων αποσβεστήρων Ohlins και την ίδια εξάτμιση τιτανίου με την Huayra πίστας. Λέμε εξάτμιση αλλά «κανόνι» θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ο θόρυβος προέρχεται από ένα 6.0-λίτρων, V12 κινητήρα twin-turbo, που χτίστηκε από την AMG, και παράγει 730 ίππους και 811 λίβρα-πόδια της ροπής. Αυτό είναι αρκετό για μια εκτόξευση 0-100 χλμ ανά ώρα κάτω των τριών δευτερολέπτων, και κορυφαία ταχύτητα 383 χλμ/ώρα.

Το εσωτερικό του Huayra Futura είναι τυλιγμένο σε μπλε δερμάτινη ταπετσαρία και γυμνά τελειώματα από ανθρακονήματα. Φοβάμαι να σκεφτώ πόσα ο ιδιοκτήτης πλήρωσε για να καθίσει στο όχημα αυτό. Τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο το λιγότερο.

pagani109a pagani109b pagani109c

Δείτε το βίντεο